طريقه عمل الفراخ المشويه علي الفحم
المكونات
فرخه مغسوله بملح ودقيق وخل
وليمون ونغسلها جيدا
ونقصمها نصفين بالطول
ةنعمل فيها فتحات بالسكين
ننغزها ةنتبلها بالتتبيله
علبه زبادي
بصله وسط مبشوره
وملح وفلفل اسود
جوزة الطيب
ورشه كبيبه صيني
ورشه قرفه
ورشه كسبره ناشفه
ورشه حبهان مطحون
ونقلبها ونضيف معلقه خل ونتبل الفرخه
ليله كامله
ونشويها ع الفحم وممكن جريل عادي
ولما تتشوي نلفها في فويل خمس دقايق
ونرش عليها ملح بملح ونعصر ليمونه
وهي في الفويل لو نحب وبس وتقدم مع سلطه طحينه
او توميه والف هنا
شمس الضحي