شمس الضحى.... سعاد محمد
كوبيتين ونص دقيق.نص كوب رده او دقيق بر علشان بس .يكون افيد رشه ملح.... رشه سكر.....معلقه كبيره خميره. ربع كوب زيت وممكن بلاش زيت
اخلطي المواد الجافه كلها واعجني عندك طرق كتير تعجني بلبن او برايب او بزبادي. او بميا براااحتك عاادي .هتخلطي المواد الجافه وتفركي الزيت وممكن تستبدلي زيت بمعلقه سمنه او زبده عااادي او بلااش عاادي. واعجني لحد ما توصلي لعجينه طريه ومتماسكه قطعيها كور قد الليمونه وتخمر ربع ساعه وافرديها بالنشابه علي دقيق او رده حتي براحتك وخليها رقيقه وفرديهم جنب بعض وتبقي رقيقه مش تخينه رققيه ولو معندكيش نشابه اعملي برول الفويل او رول الاكياس الاسترتش وترتاح ربع ساعه وسخني طاسه وحطي اول ما تنقط دهبي اقلبي تاخد لون حلو كدا ذلعي لفيه في كيس علشان يفضل طري. والف هناااا
شمس الضحي