طريقه عمل السمك الفرايد
سمك فليهبدون شوك ومقطع صوابع. بنغسله
بميه وخل وليمون بعد كده بنجهز عصير ليمون وخل
ومسطرده وزيت
وملح وكمون وكزبره ناشفه وخضرا وتوم وفلفل
اسمر ونقلب الخلطه كويس
وننزل بيها فى السمك لمده ساعه.
بعد كده بنحضر دقيق. وطاسه بها زيت للقلى بنزل
بالسمك فى الدقيق ونغطيه كويس ونقلى
ومنخليش الزيت يوصل
للعالى
عشان السمك مينحرقش وميستويش من جوه
خلوا بالكم خلى الزيت سخن مش قوى سيبى
السمك فى الزيت يتقلى
ويبقى كرسبى وتطلعيه تحطيه عل مناديل ورق.
والف هنا