الكفته المشويه
عباره عن
كيلو الا ربع لحمه ضانى او بقرى
عليهم ٢٠٠جرام ليه ودهن
بنحضر بصله وبقدونس وملح وفلفل اسمر وجوزه الطيب ونحطهم عل اللحمه ونفرمهم مرتين فى المفرمه
بعد كده بجيب ميه بصل واجهز اسياخ خشب وابل ايدى ميه بصل واصبع فى السيخ وبعد بدخلها التلاجه تشد شوى لمده نص ساعه. وبعد بخرجها وبحضر صنيه تيفال واشوحها وادخل الكفته تكمل سواها فى الفرن فى صنيه المونيوم لمده بسيطه عشان الكفته متنشفش بعد كده بجيب فحمه مولعه وبحطها فى نص الصنيه الكفته واحط مقطه زيت عل الفحمه هتدخن وغطى الصنيه بغطا
خلو الدخانه تديكى ريحه الكفته المشويه. والف هنا