مكرونه بالفراخ (نجرسكو ) فى منها انواع
ممكن تبقى مكرونه قلم او اسباجتى.
الطريقه.
عباره عن مكرونه مسلوقه فى ميه سخنه ومعلقه
زيت ورشه ملح فى الميه. بنخلى الميه. تغلى
وننزل بالمكرونه لمده 7دقايق ونبرد عليها بميه.
ونرش زيت عليها ثم تبرد
ثانيا
بنحضر الفراخ فليه مقطعه كريه ونسلقها مع
ورق لورى وبصل وجزر وحبهان عشان الزفاره
ثم نعمل بشاميل ونحضر مشروم وجبنه موزيرلا
بنجيب المكرونه ونقلبها مع الفراخ والمشروم ونحط
شوى بشاميل مع الفراخ. ونحط توابل وبعد كده
بنحطها فى صنيه ونحط عليها قليل بشاميل
وجبنه
وندخلها الفرن لمده ١٠دقايق