للبراونيزالمقادير 2 بيضه 170 جم شيكولاته 115 جم دقيق 115 جم زبدة 200 جم سكر فانيلا الطريقه - نسيح الزبده والشيكولاته على حمام ماء - نحط السكر والبيض معا ونضرب يدويا على طول علشان السكر بيمتص الميه اللى فى البيض - نحط الشيكولاته والزبدة الدافيه على خليط البيض - وبعدين نحط الدقيق عليهم ونقلب يدويا بمعلقه خشب بطريقه دائريه حتى تتجانس - نصب الخليط فى صينينه مدهونه بماده دهنيه ومعفره بالدقيق مقاس 26 سم بارتفاع 1 سم : 1ونص سم وتدحل الفر على درجه 180 : 190 درجه وبتاخد حوالى ثلث ساعه - لما تخرج من الفرن هنلاحظ وش البراونيز فيه لامعه غير طبيعيه وده لان نسبه السكر والبيض عاليه نسبها تبرد تماما وبعدين نقطعها علشان لو قطعناها وهى سخنه هتتكسر - وعند التقديم نحط بوله ايس كريم او صوص شيكولاته ورشه فستق وبألف هنا