شيف / هويدا مصطفى محمد
المقادير
250 جرام لحمه مفرومه
3بصلات مقطعه شرايح
2جزره مكعبات متوسطه الحجم
5 حباتباذنجان مقطع مكبعات متوسطه الحجم
6 حباتبطاطس مقطعه مكعبات متوسطه الحجم
2 حبهطماطم مكعبات
حبهفلفل اخضر حلو مقطع مكعبات
ملح+فلفل اسود +
طريقة التحضير
المكونات كما موضح فى الصوره
+
تقوم بتشويح شرائح البصل فى قليل من الزيت حتى تذبل
نضيف اللحم المفروم مع البصل مع اضافه الملح والفلفل المناسبين ونقلب لحد ما يستوى اللحم وما نضيف ماء نهائى
نقوم بقلى الباذنحا والبطاطس والجزى كل على حده ونلخبطهم على بعض
نجهز صنيه الفرن ونمسحها بالسمن او الزبده يفضل الزجاجيه
ونضيف كل المكونات على اللحم المفروم وندخلهم الفرن على درجه حراره 150 لمده 10 دقايق
وبكده تكون جاهزه ونزينها بالبقدونس
المقادير
250 جرام لحمه مفرومه
3بصلات مقطعه شرايح
2جزره مكعبات متوسطه الحجم
5 حباتباذنجان مقطع مكبعات متوسطه الحجم
6 حباتبطاطس مقطعه مكعبات متوسطه الحجم
2 حبهطماطم مكعبات
حبهفلفل اخضر حلو مقطع مكعبات
ملح+فلفل اسود +
طريقة التحضير
المكونات كما موضح فى الصوره
+
تقوم بتشويح شرائح البصل فى قليل من الزيت حتى تذبل
نضيف اللحم المفروم مع البصل مع اضافه الملح والفلفل المناسبين ونقلب لحد ما يستوى اللحم وما نضيف ماء نهائى
نقوم بقلى الباذنحا والبطاطس والجزى كل على حده ونلخبطهم على بعض
نجهز صنيه الفرن ونمسحها بالسمن او الزبده يفضل الزجاجيه
ونضيف كل المكونات على اللحم المفروم وندخلهم الفرن على درجه حراره 150 لمده 10 دقايق
وبكده تكون جاهزه ونزينها بالبقدونس