تعالوا نشوف لو عندنا بطاطس نعملها ازاى. هنحضر بطاطس ٥حبات كبيره مقطعه كريه وفلفل اخضر كريه. وبصل كريه ولو فيه زيتون كمان. اولا هنجيب البطاطس ونحط عليها ملح وفلفل وزيت وكركم رشه. عشان تبقى لونها اصفر. ونحطها فى صنيه وندخلها الفرن لمده ٢٠دقيقه لحد ماتستوى وتبقى كرسبى. ونطلعها ونحهز حله فيهامعلقه زيت. وتوم وننزل بالبصل يتشوح والفلفل نلفه وننزل بالبطاطس والزيتون ونلفهم كلهم ونحط توابل ملح وفلفل ولو عندنا زعتر يبقى تحفه. جربوها هتعجبكم. جدا. والف هنا